Iværksætter med have og træfældningsfirma

Det der har betydet mest for mig er, at du sagde, at min timepris var for billig.. for det er alt for billigt. Dejligt at få den timepris man i virkeligheden er værd. Samtidig har du skaffet mig nogle gode kontakter, hvilket jeg er rigtig glad for.

Succesfuld selvstændig med millionomsætning

Jeg har gennem en længere periode haft ugentlig sparring med Hans, til stor glæde for mig. Vores baggrund i forretningsverden har skabt tætte relationer og disse er blevet styrket mere og mere efterhånden som vi har talt og mødtes. Vores sparring på telefonen har været fulgt op af daglige gøremål og målsætninger. Disse er blevet til nogle fantastiske redskaber som vi begge har glæde af, og jeg har haft stor glæde af det som du, Hans, giver til andre. Hans er utrolig givende som person, lyttende og på samme til lærevillig og altid parat til forandring.

Den åbne skole
Ungdomsskolen

Tak for din meget professionelle tilgang til hele vores samarbejde både før, under og efter forløbet.

Ida Thomsen, ungdomsskolen
Koordinator – den åbne skole.

Lisbeth

Min søn skulle i 1.g til eksamen i matematik og med 02 i årskarakter, så var det en kæmpe udfordring for ham. Han havde en lærer, som var meget dygtig til matematik, men som ikke kunne lære det fra sig. Vi fik kontakt til Hans, som på bare 2 dage formåede, at hjælpe min søn til at forstå det grundlæggende i matematikken, få struktureret sine noter og ikke mindst få opbygget troen på, at han kunne gå til eksamen og forbedre sit 2 tal. Han fik 10!

De bedste hilsner fra
Direktionssekretær FDM – Lisbeth